Testimonium

Ria van Bruinessen
28-11-2019
Dank Els voor je geweldige enthousiasme tijdens onze week in Spanje. Vooral de korte filmpjes hielpen mij mijn houding te verbeteren. Een leerzame week in een prachtige omgeving.

Getuigenissen

Een Getuigenis Toevoegen
Guest
02-03-2020
Als je denkt dat je alles al een keer gehoord hebt over golf laat Els je met nieuwe inzichten veel beter swingen. Ik zie uit naar de volgende lesssen!
Hanna
03-01-2020
Lieve Els, wat een geduld en hoeveel vertrouwen heb je in me gehad! Niet alleen golfleraar en coach maar bovenal een mooi mens! Dank je wel!
Frouwke van Leeuwen
15-12-2019
Lieve Els,

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het hartstikke leuk vind om van jou les te krijgen. Het plezier wat we hebben, jouw kunde en tips verhogen het spelplezier en daarmee mijn zelfvertrouwen. Ik zei het al tegen je; een leven lang leren en hoe leuk is dat!
Dank!

Groetjes,
Fijne jaarwisseling en tot 10 januari,
Frouwke van Leeuwen
Anneke Scholte van Bruggen
28-11-2019
Lieve Els.
Al 2 jaar train je mij met veel volharding en vooral geduld. Wat mij betreft kun je spreken van mooie resultaten.
Jou kennis en kunde van de golfsport is zeer uitgebreid en divers.
Daarnaast heb je een zeer creatieve geest en weet je met allerlei, dagelijkse gebruiksvoorwerpen, te illustreren waarom bepaalde houdingen belangrijk zijn.
Zonder die visualisaties zou ik sommige onderdelen niet duidelijk krijgen.
Ik denk daarbij als voorbeeld aan het emmerwerpen en het met een hamer en spijker slaan. Maar ook de oefeningen, met ijzer 7 en een lang stuk elastiek, werpen hun vruchten af.
Regelmatig kun je mij 's-morgens met mijn hoofd tegen een deurpost zien leunen en met mijn armen zwaaien. Het helpt echt.
Daarnaast ben je een fantastisch lief mens met veel diepgang.
Ook kun je zeer goed observeren zoals je bijvoorbeeld, soms met foto's en filmpjes ondersteund, aantoonde tijdens "De Ballena Quiz"!
Top Els en nogmaals bedankt. Als ik iemand kan overhalen te gaan golfen zal ik jou zeker aanbevelen.
Ria van Bruinessen
28-11-2019
Dank Els voor je geweldige enthousiasme tijdens onze week in Spanje. Vooral de korte filmpjes hielpen mij mijn houding te verbeteren. Een leerzame week in een prachtige omgeving.
Michel Bouquet
27-11-2019
Lessen en golfreizen van Els zijn super!!!
Els geeft heel directe aanwijzingen waarbij zij heel goed de speler leest. Correcties zorgen voor echte verbeteringen. Els zorgt in de les en op golfreizen voor een fijne sfeer. Je kunt echt genieten en de lat weer een stuk hoger leggen. Spelenderwijs, letterlijk en figuurlijk.
Groet en tot snel, Michel
C C Blok
24-11-2019
Golfweek aan de Costa Balena was een groot succes. Veel geleerd door je opbouwende goede lessen en je individuele aanwijzingen. En met een leuke groep veel gedeeld en plezier gehad! Dank hiervoor Els!
Daphne
13-12-2018
Dank Els voor de heldere uitleg tijdens de voorlichtingsavond over de nieuwe regels. Wij zijn er klaar voor en zullen hierdoor (nog) sneller door de baan gaan. En.... met jouw kaartje vwb de samenvatting in de golftas! Groetjes Daphne en Toon
José en Fons
04-12-2018
Onze golfweek aan de Costa Ballena Spanje) onder jouw enthousiaste leiding, Els, was een groot succes! We hebben veel van je geleerd, hadden mooi weer en hebben ook nog eens erg gelachen! Prima hotel aan de golfbaan, top! Dank daarvoor! ????
Bill van Wermeskerken
16-11-2018
Weer een geslaagde golfreis naar Spanje.
Met een buitengewone gezellige groep.
Heerlijk hotel Barcelo Costa Ballana Golf@Spa
Het hotel is aan de golfbaan gelegen " Costa Balloga Ocean Golf Club" gelegen. Vlak bij de zee.
Met drie uitdagende grote banen en een leuke par 3 baan.
Weer veel geleerd van de enthousiaste Els.
Zij heeft veel moeite gedaan om mijn hockeyslag om te toveren tot een echte golfslag.
Moet lukken. Hasta la vista
Volgend jaar weer Els !!!!
Hans en Marijke Wassink Smit
22-07-2018
Hi Els,
De cursus toursticks (6 lessen) die wij onlangs bij jou hebben gevolgd, heeft ons beiden een stuk verder gebracht. Dankzij jouw heldere uitleg begrijp vooral ik (Marijke) de techniek een stuk beter. Dank je wel!