Plezier in wat je doet

Waar je ogen van gaan fonkelen...

‘Golf is een heerlijke en boeiende sport voor iedereen, ongeacht je leeftijd of je achtergrond. Mijn hele leven houd ik al van sport. Toen ik jaren geleden in aanraking kwam met golf, was ik meteen verkocht. Ik besloot al snel dat ik mij wilde verdiepen in golf en dat ik mijn passie en enthousiasme voor deze sport wilde overbrengen op anderen. Nu ben ik golfprofessional en geef ik les bij de Golfacademy van Golfbaan Bentwoud. 

Houd je net als ik van golf, wil je graag je techniek verbeteren of ben je misschien ergens onzeker over tijdens het spelen, dan ga ik graag met je aan de slag! Met diverse lesmaterialen, videoanalyses en oefeningen zoeken we samen naar de beweging, de swing die bij jou past. Elke golfer is namelijk uniek, en met jouw eigen stijl en natuurlijke beweging krijg je sneller vertrouwen, zowel in je techniek als je spel in de baan.  

Kom dus gezellig een keer langs, alleen of met vrienden, vriendinnen of collega’s. Vele soorten (groeps)lessen zijn mogelijk, of we verzinnen er samen een. Het wordt sowieso leerzaam en leuk!’